Hotel pod Jasany
Romantic Hotel Pod Jasany (Under Ash trees) is located approximately one kilometre from the centre of Špindlerův Mlýn, on a slope opposite Ski area Medvědín. It consists of two buildings offering great accommodation in rooms equipped with private bathroom, satellite TV, telephone, minibar and safe. In Le Petit Gourmand restaurant, you can taste game, Czech and Burgundian cuisines and best Moravian and French wines. Lobby bar with a fireplace and Gentlemen Club with billiards, chess table and fireplace are meeting rooms for approximately 20 persons. Children can spend their time in a children's room full of toys. Wellness centre with a sauna, whirlpool, massages and a unique view of the mountains are provided.
Amenities
Něco navíc
Hotel pod Jasany je romantický horský hotel, kde se snoubí moderní komfort s domácí atmosférou, klid a pohoda hlubokých krkonošských lesů s pulsem známého horského střediska Špindlerova Mlýna.
Co se nám fakt líbilo
Skvělý gurmánský zážitek a navíc je z restaurace krásný výhled na Medvědín.
Rodiče určitě uvítají dětské hřiště a vnitřní hernu pro děti.
Doporučujeme vyzkoušet masáž, která opravdu stojí za to.
Výlety v okolí
Aquapark Špindlerův Mlýn vzdálenýPramen Labe vzdálenost 9,1 km. https://www.region-krkonose.cz/turisticke-zajimavosti/zajimava-mista/pramen-labe/Labská přehrada vzdálenost 4,4 km. https://www.region-krkonose.cz/pamatky/labska-prehrada/
Kde se dobře najíte
Restaurace Lebeda nabízí úžasnou Krkonošskou a staročeskou kuchyni. Nabídne Vám stůl pokrmů vonících horským vzduchem, lesem, houbami a překypující laskavostí a pohostinností. Budete nadšeni.
Moderní panoramatická Restaurace Farma se nachází na vrchu malebného údolí Svatý Petr ve Špindlerově Mlýně.
Nabízíme pochoutky moderní české i mezinárodní kuchyně. Kulinářský zážitek doplní exkluzivní výhled do údolí Svatého Petra.
Erlebachova a Josefova bouda se snaží zaměřovat na regionální, čerstvé suroviny. Například pstruhy bere přímo ze sádek v Horní Sytové u Jilemnice a Angusy a regionální sýry z farmy v Trutnově. Zaměřují se hlavně na českou a mezinárodní kuchyni.