Herbarium boutique hotel
Inspirováno divokostí lučního kvítí a moudrostí ukrytou v srdci přírody. Harmonie a klid zahradního života. Okrasné skleníky plné zeleně a staré knihy Herbářů. Spojení blízkosti kulturního města a malebnosti vzrostlé zahrady. Šest privátních lučních pokojů a snídaně v živých kapradinách vám dopřejí naprostý klid a pohladí všechny vaše smysly. Každý pokoj představuje jinou rostlinu a je tak designově zcela unikátní. 6 dvoulůžkových pokojů s možností až 3 přistýlek. Ubytovací kapacita je tedy až 15 lůžek. Hotel je skvělým místem pro pořádání romatických svateb nebo originálních firemních akcí.
Přednosti místa
Něco navíc
Hotel má krásnou soukromou vzrostlou zahradu s terasou a místy k odpočinku. Nechybí kamenné ohniště a otevřený grill Vulcanus.
Co se nám fakt líbilo
Interiér plný designových prvků, přírodních materiálů, dubového dřeva, kamenných obkladů, kapradinových stropů, živých stěn a rostlinných zákoutí.
Dlouhé pohodové snídaně s hlavou v živých kapradinách. Bufetové servírování a pečlivý výběr čerstvých regionálních surovin od lokálních farmářů a dodavatelů. Domácí pečivo a ovocné koláče.
Výlety v okolí
Naplánujte si výlet do Chráněné krajinné oblasti Litovelské Pomoraví, vede tudy celá řada cyklostezek
Prohlédněte si Sloup Nejsvětější Trojice, který byl na Seznam UNESCO zapsán v roce 2000Vydejte se v květnu do Olomouce na festival klasické hudby - Dvořákova Olomouc. Festival pořádá Moravská filharmonie Olomouc
Kde se dobře najíte
CÔDÔ Vietnamese deli & Sushi bar nabízí jedinečné vietnamské jídlo, nápoje a vynikající sushi za přijatelnou cenu.
Bistro & bar KONVIKT se nachází v samém jádru barokního jezuitského konviktu z 16. století. Vsází na sezónní kuchyni, ze které si vyberou vegetariáni, vegani i masožravci. V podniku si můžete přes den dopřát zdravé snídaně a obědy. S nocí drinky, lokální pivo, víno i kulturní program.
Restauraci Entree asi není třeba zdlouhavě představovat. Restaurace vedená šéfkuchařem Přemkem Forejtou. Neotřelý interiér, profesionální servis a nezapomenutelná gastronomie.