Odměňte maminku wellness víkendem

trevor
Napsal trevor
03. Květen, 2022
Čtení na 4 minut

Den matek letos připadá na neděli 8. května. Kytice a bonboniéra je klasika, ale mámy si zaslouží víc. Vezměte/pošlete maminku s trevorem na wellness víkend. Tady je několik tipů od naší Týny, která je mámou dvou nezbedných synů, kde by si chtěla odpočinout ona.


Zámek Ratměřice

Zámek Ratměřice je obklopen krásným parkem, kterému dominují dva sekvojovce obrovské. Ty jsou se svou výškou přes 42 metrů nejvyšší v Česku. O kulinářské zážitky se v restaurantu Sequoia stará kreativní a zkušený šéfkuchař Pavol Pavlík se svým týmem. Servíruje se sezónní menu s použitím kvalitních surovin od vybraných lokálních dodavatelů. A kde budete relaxovat? Chvilku hřejivého odpočinku si můžete dopřát ve finské sauně, v parní sauně s vonnou esencí, v zážitkové sprše s masážními tryskami a jacuzzi. Opálit se můžete v luxusním vertikálním soláriu s možností poslechu hudby z vlastního mobilu. Ve wellness centru je také tepidárium – regenerační, odpočinková místnost s vyhřívanými lehátky a lavicí. 

Ojedinělý venkovní biobazén, krásné prostředí plné zeleně a skvělé jídlo. Pokud chcete, aby si vaše maminka užila víkend jako královna, Ratměřice můžeme směle doporučit.


Le Palais Art Hotel Prague

Secese tu na vás dýchne na každém kroku: autentické stropy od světoznámého malíře Luďka Marolda, sbírka grafik od Le Corbusiera a další umělecká díla jsou vystavena ve veřejných prostorách v celém hotelu. O chuťové pohárky se postarají v luxusní večeře ve fine dining restauraci Artista s překrásným výhledem na Prahu, večer můžete zakončit v Lobby Baru s širokou nabídkou luxusních vín i osvěžujících míchaných drinků. V hotelovém wellness si pak zaručeně oddechnete. Pokud do Prahy míříte autem, není problém zaparkovat ve vlastních podzemních garážích.


Wellness Hotel Fénix

Přímo pod Ještědem se nachází krásný wellness hotel Fénix. Ubytování v klidné části Liberce a s výhledem na Ještěd. To je Fénix hotel. Kromě klasických pokojů tu mají i luxusní apartmá s prosklenou koupelnou a vířivou vanou nebo apartmá s dětským koutkem a největší postelí v Libereckém kraji nebo wellness pokoje s prosklenou saunou, obří vířivou vanou a terasou. V hotelu mají vyhlášené bohaté bufetové snídaně. A nejen to. Po celý den je vám tu k dispozici samoobslužná kavárna a vinárna.  Ale nepřežeňte to, aby se vám do zdejších kopců a přírody šlapalo zlehka. 


Miura - Art & Design hotel

Jet do Beskyd je vždycky skvělý nápad. A pokud se navíc ubytujete Art & Design hotelu MIURA, zažijete parádní relax. Tenhle jedinečný hotelový koncept nabízí nečekané spojení designu, umění, Miura SPA, golfu a přírody v srdci Beskyd – v Čeladné. Restaurace MIURA pod vedením šéfkuchaře Michala Götha nabízí delikatesy regionální Beskydské kuchyně.


Miura je určitě volba pro moderní akční maminky. Hotel je plný moderního umění a designu. V okolí je široká nabídka cyklotras, turistických tras i golfových hřišť. Kousek odsud je i bobová dráha. 


Wellness Penzion Lázně Kvilda

Uprostřed šumavských plání, stojí na okraji nejvýše položené obce Česka rodinný Wellness penzion Lázně Kvilda. Ubytovat se můžete v moderně zařízených dvoulůžkových pokojích či čtyřlůžkových apartmánech. Pokoje jsou chytře řešené, a každý má svou specifickou atmosféru. Šumavská příroda je otevřená zimním i letním aktivitám. Penzion stojí na strategickém místě jen pár metrů od nástupu do běžkařských a několika cyklistických tras. Součástí rodinného Wellness penzionu Lázně Kvilda je i restaurace Kvilda inspirovaná mezinárodní kuchyní. 



Související články