Představujeme: U Květů

trevor
Napsal trevor
26. Únor, 2021
Čtení na 2 minut

Není nad to vypadnout z města na chalupu a užívat si splynutí s přírodou. Pokud nemáte vlastní chalupu, máme pro vás skvělý tip. Jen hodinu jízdy po D4 od Prahy, v obci Malešov, jsme našli květinovou chaloupku U Květů.

květinová chaloupka U Květů - kuchyň

Rodinný domek získal svůj název po svých původních majitelích, kteří tu zanechali krásné vzpomínky. Květy tu najdete nejen v zahradě, ale také na nábytku, osvětlení, či namalované na stěnách. V designově zařízených pokojích si každý najde to své. Žlutý pokoj je jako stvořený pro cestovatele, Modrý pro vodáky a Piano pokoj nadchne milovníky hudby.

 

Užijete si tu pohodu, klid a domáckou atmosféru jako u babičky. Určitě stavte na pohodlí a nechte majitele ať vám na míru připraví koš s dobrotami. Místní výrobky, jako poctivé mléko, čerstvá vejce nebo upečený chléb provoní celý dům a vy se nemusíte stresovat s nákupem.

Orlická přehrada a zámek Orlík

Přes den můžete vyrazit na výlety kolem a večer u ohně probrat všechny zážitky. Nedaleká Orlická přehrada skýtá spoustu možností ke koupání, plavby lodí nebo vorem. Malí akční potápěči se můžou do syta vyblbnout v Aquaparku Příbram.

 

Pro romantiky doporučujeme návštěvu zámku Orlík nebo nezapomenutelný výhled na meandr Solenické podkovy. Z chalupy U Květů je to k vyhlídce jen 6,5km pěšky, stačí se vydat po zelené trase z vesničky Zduchovice.

Pokud jste milovníci zvířat, jistě vás potěší fakt, že pejsci jsou U Květů vítaní. Kdyby vám náhodou nestačili vlastní zvířátka, další naleznete v nedalekém zážitkovém parku Zeměráj nebo v centru Ochrany fauny v Hrachově.

 

kreativní víkendy U Květů
Pochopíme ale, když se vám z nádherné chalupy U Květů nebude chtít vytáhnout paty. Pro kreativní duše majitelé nabízí zážitkové tvůrčí víkendy. Navíc se tady používají ekologické přípravky, majitelé podporují místní rodinné firmy a bezobalový přístup. Ideálnější místo pro oddych v harmonii s přírodou si snad ani neumíme představit.

Související články