Na Šumavě vám pivo doveze kočičí robotka

trevor
Napsal trevor
04. Září, 2021
Čtení na 1 minut

Určitě už jste slyšeli o tom, že ve službách chybí lidé. V Orea Resortu Horizont situaci vyřešili snadno, pořídili si robotky, které pomáhají lidskému personálu obsluhovat a bavit zákazníky!

robotická servírka BellaBot
Síť hotelů Orea Hotel jde s dobou a do jednoho ze svých hotelů na Šumavě angažovala dvě robotické servírky. Ulehčí práci personálu a roznášejí objednávky ke stolu. Robotická servírka sama rozveze jídlo i nápoje hostům rovnou ke stolu a pomůže i s úklidem nádobí. Díky kapacitě odkládací plochy zvládne uklidit hned tři stoly najednou. Proti své živé konkurenci má několik výhod. Díky zabudovaným čidlům do nikoho nevrazí a pití tak nerozlije. Na jedno nabití vydrží celou pracovní směnu – osm hodin.

Říkáte si, že ale přeci jen milá a pečující obsluha do restaurace patří a o kontakt s člověkem přijít nechcete. V Orea našli ideální kompromis.

BellaBot

Roboti mají lidským zaměstnancům pomoci s jednoduchými úkony a aktivitami. Tím ušetří čas, který mohou věnovat hostům, a ještě tak zlepšit péči o ně. Roboti jsou zároveň atrakcí, která vás zabaví. Budou se určitě líbit i dětem, protože roboti mají roztomilé kočíčí obličeje, a dokonce i ouška.


zdroj: seznamzpravy.cz

Související články